Maatregelen i.v.m. uitbraak coronavirus

Lees meer informatie op onze homepage

Wat is VS Academy

Beeldmerk CMYK new acadDe Veterinaire Specialisten Academy is ontstaan vanuit de gedachte dat wij kennis willen delen met dierenartsen en assistenten in de regio. Ook vinden wij het belangrijk om onze specialisaties bij verwijzende dierenartsen onder de aandacht te brengen zodat duidelijk wordt wat onze toegevoegde waarde kan zijn bij de behandeling van een patiënt. Tijdens de edities van de VS Academy is er ook altijd ruim tijd om met elkaar in gesprek te gaan en elkaar beter te leren kennen.

Nascholingsprogramma
Met Veterinaire Specialisten Academy bieden wij een gevarieerd nascholingsprogramma voor dierenartsen en paraveterinairen. Wij zijn in 2016 gestart met de Academy en inmiddels is de VS Academy uitgegroeid tot een begrip onder collega's.  Wij zijn er trots op dat wij een het hele jaar door dierenartsen en assistenten van praktijken uit heel Brabant een interessant programma kunnen bieden dat steeds goed wordt gewaardeerd.

Lezingen
De VS Academy heeft een apart programma voor dierenartsen en paraveterinairen. Specialisten die aan onze kliniek verbonden zijn en collega's van de Universiteit van Utrecht, geven lezingen over de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Het Academisch jaar start in september en loopt door tot juni. Sinds de verhuizing van onze kliniek naar Vught vinden de nascholingsavonden plaats in de nabijgelegen brasserie Heidelust, waar we een mooie zaal tot onze beschikking hebben. De avonden beginnen steeds om 18 uur met een dinerbuffer. Aansluitend starten te lezingen om 19 uur. Het programma wordt om 21.30  uur afgesloten. 

Congres
Hoogtepunt van ons Academische jaar is het VS Academy Congres. De eerste editie in januari 2018 was een succes en we gaan er dan ook een jaarlijks terugkerend evenement van maken. Tijdens het congres zijn er de hele dag interessante lezingen van specialisten over een breed scala aan onderwerpen. Tijdens de eerste editie kon tijdens het middagprogramma gekozen worden voor een workshop reanimeren. Daar was veel belangstelling voor. Ook voor de nieuwe editie in 2019 nemen we een workshop op in het programma. 

Locatie

Dierenartsen, assistenten en studenten kunnen zich aanmelden voor het hele programma of voor losse avonden. De nascholingsavonden vinden plaats in de nabijgelegen brasserie Heidelust, waar we een mooie zaal tot onze beschikking hebben. De avonden beginnen steeds om 18 uur met een dinerbuffer. Aansluitend starten te lezingen om 19 uur. Het programma wordt om 21.30  uur afgesloten.

  • Locatie: Heidelust, Kampdijklaan 80 5263 CK Vught
  • Tijdstip 18:00 - 21.30 uur
  • We starten met een gezellig buffet, waarna van 19:00 tot 21:30 uur de lezingen worden gehouden. Halverwege de avond is er een koffiepauze.

 

 

Praktijk, adres en openingstijden

Adres:
Reutsedijk 8A
5264 PC Vught
Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden

Routebeschrijving

Praktijk, pand

Locatie Veterinaire Specialisten