Maatregelen i.v.m. uitbraak coronavirus

Lees meer informatie op onze homepage

Speciaal programma voor fokkers tijdens Voorjaarsdagen

Het organiseren en geven van nascholing voor dierenartsen en paraveterinairen is een belangrijk onderdeel van het werk van onze specialisten. Ceriel  Maas is inmiddels al 7 jaar lid van de Voorjaarsdagen-commissie. Hierin is hij met een aantal andere enthousiaste collega's mede verantwoordelijk voor het wetenschappelijk programma voor dierenartsen.

Het Voorjaarsdagen congres zal op 11-12 april worden gehouden in de Fokker Terminal in Den Haag. Dit jaar zijn er weer veel interessante lezingen en sprekers uit Fokkerterminalbinnen- en buitenland. Op de Pre-Conference dag op 10 april zullen er masterclasses gegeven worden over het beoordelen van röntgenfoto's, een praktische workshop cytologie en een hands-on workshop over het plaatsen van botankers bij honden en katten.

Primeur!
Als primeur hebben we dit jaar ook een dagvullend programma voor iedereen die is geïnteresseerd in de fokkerij van honden en katten. Je hoeft dus niet perse dierenarts of paraveterinair te zijn, de deuren van de Fokker terminal staan wijd open voor fokkers, en iedereen die meer over verantwoord fokken van honden en katten wil weten.

Aanmelden
Nieuwsgierig geworden naar het programma of naar het nieuwe logo? Kijk op www.voorjaarsdagen.org en schrijf je snel in. Voor de Fokkersdag zijn de plaatsen beperkt dus mis deze unieke kans niet en registreer je snel!!

Hopelijk tot ziens op de Voorjaarsdagen of de Pre-Conference dag!!

Praktijk, adres en openingstijden

Adres:
Reutsedijk 8A
5264 PC Vught
Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden

Routebeschrijving

Praktijk, pand

Locatie Veterinaire Specialisten