Masterclass Echocardiografie voor beginners

Echografie

portret.niekDeze editie van het VS Academy Congres kunt u deelnemen aan een interessante masterclass van cardioloog Niek Beijerink. Tijdens deze zeer praktische masterclass zal het nut van echocardiografie in spoedsituaties worden behandeld. Na een didactisch gedeelte (30 min), worden de deelnemers opgedeeld over 2 werkstations, en zal gedurende 90 minuten geoefend worden het hart vanuit een rechter parasternale hoek te beoordelen, met een focus op beoordeling van de linker atrium grootte, en pompfunctie van het linker ventrikel.

Lees meer

Handelingen oefenen met levensechte fantomen

Workshop 'Praktische handelingen' 2 door Ceriel Maas en Richard Lenters

Forma FundoIn samenwerking met Richard Lenters van Forma Fundo kunnen we tijdens het VS Academy Congres op 19 januari 2019 een unieke workshop aanbieden voor paraveterinairen. Richard neemt namelijk levensechte fantomen mee waarop diverse handelingen geoefend kunnen worden zoals:

Lees meer

Heupdysplasie bij de hond.

Heupdysplasie, of HD afgekort, is een aandoening die bij honden van allerlei formaten en rassen kan worden vastgesteld. Het is een misverstand dat HD alleen bij rashonden en grote honden gediagnosticeerd wordt, ook kruisingen of kleine honden kunnen getroffen worden door HD.

Lees meer

Praktijk, adres en openingstijden

Adres:
Reutsedijk 8A
5264 PC Vught
Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden

Routebeschrijving

Praktijk, pand

Locatie Veterinaire Specialisten