Maatregelen i.v.m. uitbraak coronavirus

Lees meer informatie op onze homepage

Hoe herken je dierenmishandeling?

Iedere maand liggen bij dierenartsenpraktijken gemiddeld 5 patiënten op tafel die mishandeld worden. Hoe je mishandeling herkent en wat je vervolgens kunt doen, daarover geven Nienke Endenburg en Reza Gerretsen lezingen tijdens de VS Academy in Vught op donderdag 9 mei. De lezingen zijn voor dierenartsen en paraveterinairen. 

Lees meer

Voorjaarsdagen

Speciaal programma voor fokkers tijdens Voorjaarsdagen

Het organiseren en geven van nascholing voor dierenartsen en paraveterinairen is een belangrijk onderdeel van het werk van onze specialisten. Ceriel  Maas is inmiddels al 7 jaar lid van de Voorjaarsdagen-commissie. Hierin is hij met een aantal andere enthousiaste collega's mede verantwoordelijk voor het wetenschappelijk programma voor dierenartsen.

Lees meer

Masterclass Echocardiografie voor beginners

Echografie

portret.niekDeze editie van het VS Academy Congres kunt u deelnemen aan een interessante masterclass van cardioloog Niek Beijerink. Tijdens deze zeer praktische masterclass zal het nut van echocardiografie in spoedsituaties worden behandeld. Na een didactisch gedeelte (30 min), worden de deelnemers opgedeeld over 2 werkstations, en zal gedurende 90 minuten geoefend worden het hart vanuit een rechter parasternale hoek te beoordelen, met een focus op beoordeling van de linker atrium grootte, en pompfunctie van het linker ventrikel.

Lees meer

Lezingen over de dermatologische patiënt

Dermatologische testen: gemak of ongemak? Dat is het thema van de eerste lezing van Yvette Schlotter, specialist Dermatologie op donderdag 14 YvetteSchlotterfebruari voor dierenartsen. 
" Er komen steeds meer dermatologische testen op de markt met de bedoeling ons te helpen in de opwerking van de dermatologische patiënt, het ons gemakkelijk te maken. Maar is dat altijd zo of ervaren we daarvan ook wel ongemak", is de vraag die dr. Schlotter tijdens deze lezing centraal stelt. 

Lees meer

Handelingen oefenen met levensechte fantomen

Workshop 'Praktische handelingen' 2 door Ceriel Maas en Richard Lenters

Forma FundoIn samenwerking met Richard Lenters van Forma Fundo kunnen we tijdens het VS Academy Congres op 19 januari 2019 een unieke workshop aanbieden voor paraveterinairen. Richard neemt namelijk levensechte fantomen mee waarop diverse handelingen geoefend kunnen worden zoals:

Lees meer

Meer artikelen...

  • 1
  • 2

Praktijk, adres en openingstijden

Adres:
Reutsedijk 8A
5264 PC Vught
Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden

Routebeschrijving

Praktijk, pand

Locatie Veterinaire Specialisten