Terugblik op een bizar jaar

We kijken met heel gemengde gevoelens terug op een heel bizar jaar. Het jaar werd en wordt grotendeels bepaald door de enorme impact van het Corona virus. Echter, waar veel mensen maandenlang vanuit huis moesten werken, was dat voor ons onmogelijk en werkten wij, onder aangepaste omstandigheden en met hulpmiddelen, door op onze eigen werkplek. Waar sommige professionals geconfronteerd werden met veel minder werk of zelfs hun werk verloren, was het bij ons bij tijd en wijle verschrikkelijk druk.
De plannen die wij bij de start voor de praktijk op de huidige locatie hadden, worden inmiddels meer en meer ingevuld.

Sinds 1 oktober hebben we versterking binnen de interne geneeskunde (zie elders in de nieuwsbrief) en per 1 november is onze nieuwe dermatologe gestart. Zij is iedere dinsdag aanwezig op de praktijk.

Komend voorjaar zal de praktijk uitgebreid worden om ruimte te creëren voor extra behandelkamers. Hiermee is bij de oorspronkelijke verbouwing al rekening gehouden en we kunnen hier nu direct op aansluiten. Rond de feestdagen zullen we de gelegenheid nemen om wat op adem te komen, tijd te besteden in huiselijke kring, en een moment te nemen om terug te blikken en vooruit te kijken. Alhoewel de praktijk bereikbaar blijft rondom de feestdagen, zal de bezetting dus wat beperkter zijn.

Rest ons u allemaal alvast hele fijne feestdagen toe te wensen, hopelijk samen met uw familie en dierbaren, en vooral, gezien de huidige omstandigheden, een goede gezondheid toegewenst!

Team Veterinaire Specialisten

Praktijk, adres en openingstijden

Adres:
Reutseplein 3
5264 PN Vught
Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden en routebeschrijving

Praktijk, pand

Locatie Veterinaire Specialisten