Wat een eerste jaar!

Vorig jaar rond deze tijd zaten we nog tussen de verhuisdozen. Op het terrein van Fort Isabella werd het pand verbouwd waar we 4 maanden later onze intrek in zouden nemen, maar rond de jaarwisseling was het nog één grote bouwput. We durven wel te bekennen dat we regelmatig rode vlekken in ons nek kregen van de stress. Tussen de spreekuren en operaties door waren er de afspraken met de aannemer.  Regelmatig werden we geconfronteerd met tegenvallers die horen bij het verbouwen van een monumentaal pand.

CT-scan
Bij het bouwen van een dierenziekenhuis moet je ook met veel dingen rekening houden, zoals het gewicht van een enorm apparaat als een CT-scan en met ramen die straling tegenhouden. Nu we door ons mooie pand lopen waar we al helemaal gewend zijn, kunnen we ons bijna niet meer voorstellen hoe het er vorig jaar rond deze tijd uitzag.

Burgemeester Van de Mortel en Bea
20170520 134756En toen was daar de officiële opening, waar we zovelen van jullie mochten ontvangen. Burgemeester Roderick van de Mortel van Vught en zijn hondje Bea die onze kliniek kwamen openen, de rondleidingen, de demo’s, de braderie. Voor ons was deze dag een absoluut hoogtepunt in het bestaan van Veterinaire Specialisten.

Inmiddels hebben we al heel veel patiënten behandeld in ons nieuwe dierenziekenhuis. We merken dat het terrein van Fort Isabella ook voor jullie een fijne plek is. Er is voldoende ruimte om heerlijk te wandelen en om wat te drinken als u moet wachten tijdens een operatie.

Team
Dit jaar zijn er ook dieptepunten geweest. De echtgenoot van een van ons is overleden en een medewerkster kampt met gezondheidsproblemen. Zoiets heeft een grote impact op een team. We hebben ook van een paar patiënten afscheid moeten nemen. Dat zijn dingen die ons als team ook erg raken, helemaal omdat we uit ervaring weten hoe belangrijk een huisdier kan zijn in iemands leven.

Wat we hebben gemerkt is dat we door de verhuizing en door alles wat we samen meemaken in onze kliniek een nóg hechter team zijn geworden.  Van onze assistenten hebben we het afgelopen jaar veel gevraagd en we realiseren ons dat de werkdruk ook voor hen vaak hoog is. Maar iedereen voelt zich betrokken en daar zijn we enorm trots op.

Vol vertrouwen beginnen we aan het tweede jaar in onze grote trots, ons prachtige dierenziekenhuis in Vught. 

Praktijk, adres en openingstijden

Adres:
Reutseplein 3
5264 PN Vught
Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden en routebeschrijving

Praktijk, pand

Locatie Veterinaire Specialisten