Maatregelen i.v.m. uitbraak coronavirus

Lees meer informatie op onze homepage

'Ik zag dat Nox veel pijn had'

"Volg je gevoel". Jaleesa Schoenmakers uit zuid Limburg kan het niet genoeg benadrukken. Haar Newfoundlander Nox van 10 maanden liep als een oud opaatje, terwijl hij als pup juist heerlijk had moeten rondrennen. "Ik zag dat hij pijn had. Nox reageerde ook aggressief toen mijn dierenarts hem onderzocht. De dierenarts dacht eerst aan een gedragsprobleem en zag geen aanleiding om röntgenfoto's te maken. Maar ik ben gedragswetenschapper en voelde dat er meer aan de hand was. 

Lees meer

Pup via Marktplaats

Onze assistente Sanne ging online op zoek naar een hondje voor haar ouders. Vooral de manier waarop soms zonder gedegen kennis wordt gefokt, maakte haar regelmatig boos. Toch lukte het om via Marktplaats een gezonde pup zonder stamboom te vinden.

Lees meer

Wat een eerste jaar!

Vorig jaar rond deze tijd zaten we nog tussen de verhuisdozen. Op het terrein van Fort Isabella werd het pand verbouwd waar we 4 maanden later onze intrek in zouden nemen, maar rond de jaarwisseling was het nog één grote bouwput. We durven wel te bekennen dat we regelmatig rode vlekken in ons nek kregen van de stress. Tussen de spreekuren en operaties door waren er de afspraken met de aannemer.  Regelmatig werden we geconfronteerd met tegenvallers die horen bij het verbouwen van een monumentaal pand.

Lees meer

Vieze verhalen

Wat doe je voor werk, krijg ik regelmatig te horen als ik ergens kom waar ik nog nooit ben geweest. Vol trots vertel ik dan over de praktijk. Aangezien bijna heel Nederland wel een huisdier heeft, scoor je altijd wel punten als ik het dus over mijn werk heb. Vooral botbreuken en ‘vieze ‘ verhalen doen het goed.

Lees meer

Praktijk, adres en openingstijden

Adres:
Reutsedijk 8A
5264 PC Vught
Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden

Routebeschrijving

Praktijk, pand

Locatie Veterinaire Specialisten