Pup via Marktplaats

Onze assistente Sanne ging online op zoek naar een hondje voor haar ouders. Vooral de manier waarop soms zonder gedegen kennis wordt gefokt, maakte haar regelmatig boos. Toch lukte het om via Marktplaats een gezonde pup zonder stamboom te vinden.

Lees meer

Toch een droombaan!

Een blog schrijven, klinkt leuk maar is het wel zo makkelijk om te doen? En waar moet ik dan over schrijven? Dat blijkt toch nog niet zo simpel te zijn.

Maar goed. Er is aan alle assistenten gevraagd of we iets willen schrijven dus laat ik maar gewoon beginnen bij het begin.

Lees meer

Vieze verhalen

Wat doe je voor werk, krijg ik regelmatig te horen als ik ergens kom waar ik nog nooit ben geweest. Vol trots vertel ik dan over de praktijk. Aangezien bijna heel Nederland wel een huisdier heeft, scoor je altijd wel punten als ik het dus over mijn werk heb. Vooral botbreuken en ‘vieze ‘ verhalen doen het goed.

Lees meer

De spullen in ons hoofd

Nu we gaan verhuizen naar een nieuw en veel groter pand, moeten er veel nieuwe spullen besteld worden. Van nieuwe matjes voor op de behandeltafels tot meubels voor in de wachtruimte. Van raamstickers tot operatietafels, van verlichting tot een CT-scan die we al lang wilden hebben maar waar we in het huidige pand geen plek voor hadden.

Lees meer

  • 1
  • 2

Praktijk, adres en openingstijden

Adres:
Reutsedijk 8A
5264 PC Vught
Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden

Routebeschrijving

Praktijk, pand

Locatie Veterinaire Specialisten

Praktijk, lokatie