Terugblik op een bizar jaar

We kijken met heel gemengde gevoelens terug op een heel bizar jaar. Het jaar werd en wordt grotendeels bepaald door de enorme impact van het Corona virus. Echter, waar veel mensen maandenlang vanuit huis moesten werken, was dat voor ons onmogelijk en werkten wij, onder aangepaste omstandigheden en met hulpmiddelen, door op onze eigen werkplek. Waar sommige professionals geconfronteerd werden met veel minder werk of zelfs hun werk verloren, was het bij ons bij tijd en wijle verschrikkelijk druk.
De plannen die wij bij de start voor de praktijk op de huidige locatie hadden, worden inmiddels meer en meer ingevuld.

Lees meer

Wat een eerste jaar!

Vorig jaar rond deze tijd zaten we nog tussen de verhuisdozen. Op het terrein van Fort Isabella werd het pand verbouwd waar we 4 maanden later onze intrek in zouden nemen, maar rond de jaarwisseling was het nog één grote bouwput. We durven wel te bekennen dat we regelmatig rode vlekken in ons nek kregen van de stress. Tussen de spreekuren en operaties door waren er de afspraken met de aannemer.  Regelmatig werden we geconfronteerd met tegenvallers die horen bij het verbouwen van een monumentaal pand.

Lees meer

Ik zag dat Nox veel pijn had

"Volg je gevoel". Jaleesa Schoenmakers uit zuid Limburg kan het niet genoeg benadrukken. Haar Newfoundlander Nox van 10 maanden liep als een oud opaatje, terwijl hij als pup juist heerlijk had moeten rondrennen. "Ik zag dat hij pijn had. Nox reageerde ook aggressief toen mijn dierenarts hem onderzocht. De dierenarts dacht eerst aan een gedragsprobleem en zag geen aanleiding om röntgenfoto's te maken. Maar ik ben gedragswetenschapper en voelde dat er meer aan de hand was. 

Lees meer

Pup via Marktplaats

Onze assistente Sanne ging online op zoek naar een hondje voor haar ouders. Vooral de manier waarop soms zonder gedegen kennis wordt gefokt, maakte haar regelmatig boos. Toch lukte het om via Marktplaats een gezonde pup zonder stamboom te vinden.

Lees meer

Praktijk, adres en openingstijden

Adres:
Reutseplein 3
5264 PN Vught
Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden en routebeschrijving

Praktijk, pand

Locatie Veterinaire Specialisten