Maatregelen i.v.m. uitbraak coronavirus

Lees meer informatie op onze homepage

Fonds Veterinaire Specialisten

Fonds Veterinaire Specialisten

De opening van onze nieuwe kliniek willen wij aangrijpen om ook een andere grote wens te realiseren. We zijn er trots op dat we het Fonds Veterinaire Specialisten hebben kunnen realiseren. 

 

Wij krijgen mensen in de praktijk voor wie hun huisdier een zeer belangrijke rol speelt in hun leven. Als de hond of kat wat mankeert, dan hebben ze er veel voor over om hun diertje de beste medische zorg te geven. Het komt echter voor dat de eigenaar de financiële middelen niet heeft voor een medische behandeling. Terwijl wij weten dat het dier er echt bij gebaat is. Daar zijn gevallen bij die ons echt aangrijpen. Zoals de weduwnaar voor wie zijn hond de enige reden is dat hij de deur uitgaat.

 

Deze schrijnende gevallen zouden wij graag iets willen bieden. Met de opening van onze nieuwe kliniek starten we daarom met het Fonds Veterinaire Specialisten. We gaan geld inzamelen dat we kunnen inzetten op het moment dat wij weten dat het nodig is. We zullen de hulp niet alleen bieden op basis van gevoel, maar vanzelfsprekend ook zorgvuldig de ‘feiten’ checken.

 

We gaan ons nu richten op het werven van donateurs. Om een goede start te maken met ons nieuwe Fonds Veterinaire Specialisten zouden wij, in plaats van bloemen of cadeaus, een financiële donatie erg op prijs stellen. Wij kunnen daarmee mensen én hun huisdieren echt helpen.

We hebben, speciaal voor dit Fonds een rekening geopend:

 

 

 

 

 

Praktijk, adres en openingstijden

Adres:
Reutsedijk 8A
5264 PC Vught
Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden en routebeschrijving

Praktijk, pand

Locatie Veterinaire Specialisten