Veterinaire Specialisten gaat verhuizen

Vanaf 24 april kunt u bij ons terecht op onze nieuwe locatie.
Fort Isabella
Reutsedijk 8A
5264 PC Vught

Wij hebben mooi nieuws dat we graag met jullie willen delen. Onze kliniek in Oisterwijk verhuist begin medio 2017 naar een prachtig nieuw pand op het terrein van Fort Isabella in Vught.

Hiermee gaat voor ons een lang gekoesterde wens in vervulling. Op onze huidige locatie aan de Boxtelsebaan in het centrum van Oisterwijk, waar we sinds 1989 gevestigd zijn, hebben we geen ruimte om te groeien. Die mogelijkheid is er bij Fort Isabella wél.

Het pand dat we daar betrekken, ligt midden in de bossen en is toch slechts een paar minuten verwijderd van de A2. Ook beschikken we er over veel gratis parkeergelegenheid. Fort Isabella is een monument met een rijk verleden. De komende jaren wordt het terrein rond het Fort herontwikkeld zodat wonen, zorg, werken en recreëren samenkomen. Wij zijn er trots op dat wij daar onderdeel van gaan uitmaken.

Het wordt een grote vooruitgang waar ook jullie profijt van hebben. Nu we meer ruimte krijgen, gaan we investeren in nieuwe apparatuur. Hierdoor kunnen we nog meer specialistische onderzoeken en behandelingen bieden. Ook wordt ons team de komende jaren uitgebreid met nieuwe specialisten.

De komende maanden moet er nog heel wat werk verzet worden om de kliniek van onze dromen te verwezenlijken. Een spannende tijd waarbij we jullie graag willen betrekken. Dat gaan we onder meer doen door een maandelijkse nieuwbrief te versturen met alle ontwikkelingen rond de verhuizing. Dit is meteen een mooie gelegenheid om eens nader kennis te maken met Veterinaire Specialisten.

Tot de verhuizing in januari blijft de kliniek in Oisterwijk gewoon open. De exacte datum waarop Veterinaire Specialisten definitief verhuist naar Vught, is nu nog niet bekend. Zodra we dat weten, zorgen we ervoor dat jullie alle gegevens krijgen voor de verwijzingen. En natuurlijk zijn jullie van harte uitgenodigd om kennis te komen maken met onze nieuwe kliniek. Ook daarover volgt meer informatie.

Praktijk, adres en openingstijden

Adres:
Reutseplein 3
5264 PN Vught
Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden en routebeschrijving

Praktijk, pand

Locatie Veterinaire Specialisten