Maatregelen i.v.m. uitbraak coronavirus

Lees meer informatie op onze homepage

VSOchtend

Minisymposium ‘VSOchtend’ woensdag 8 oktober

Vandaag hebben wij samen met meer dan 70 bezoekers, waaronder vele van onze trouwe verwijzers, ons 25-jarig jubileum luister bijgezet met een minisymposium 'VSOchtend' bij het Van der Valk Hotel in Eindhoven.

De ochtend begon met een korte presentatie over de veranderingen aan de website, het logo en de lancering van onze Facebookpagina. Het wetenschappelijk deel startte met chirurg/orthopeed Hans van Herpen die een lezing gaf over de valkuilen van patellaluxatie, gevolgd door dermatoloog Margreet Vroom die een bijzondere casus presenteerde over een echte 'instinker'. Door middel van een digitale kruiswoordpuzzel liet internist Lisette Overduin zien dat zij dagelijks puzzels oplost in haar vakgebied. Waarna radioloog Melinda Schmidt ons liet zien dat je met echografie op het gebied van urinewegen zoveel meer kunt zien dan alleen blaasstenen. In de laatste lezing vertelde chirurg/orthopeed Ceriel Maas dat, ondanks alle moderne gadgets die tegenwoordig beschikbaar zijn, het dierenartsenvak toch echt een hands-on vakgebied is met een presentatie over hernia perinealis bij de hond.

De 'VSOchtend' werd vervolgens afgesloten met een heerlijke uitgebreide lunch en gezellig samenzijn.

Namens het hele team van Veterinaire Specialisten Oisterwijk willen wij alle aanwezige gasten, onze zeer gewaardeerde verwijzers, cliënten en onze sponsers bedanken voor hun aanwezigheid en de vele attenties die wij hier en in de praktijk hebben mogen ontvangen. Werkelijk hartverwarmend en vele malen dank aan u allen.

Margreet, Hans, Lisette, Melinda, Ceriel, Erna, Joost, Sandra, Lisette, Irma en Sanne

Wilt u een fotoimpressie zien van de VSOchtend dan kunt u kijken op onze Facebookpagina.

Praktijk, adres en openingstijden

Adres:
Reutsedijk 8A
5264 PC Vught
Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden en routebeschrijving

Praktijk, pand

Locatie Veterinaire Specialisten