Nascholing voor en door team Veterinaire Specialisten

logo academyHet geven en volgen van nascholing vinden we bij Veterinaire Specialisten een belangrijk onderdeel van ons vak. Daarom hebben we de VS Academy in het leven geroepen waar onze specialisten nascholing geven aan dierenartsen en assistenten.  Onze specialisten geven ook allemaal één dag in de week les op de faculteit diergeneeskunde van de Universiteit van Utrecht. En alle medewerkers van ons team volgen zelf ook nascholing in binnen -en buitenland. 

Lees meer

VS Academy paraveterinairen

Programma 2017-2018

 Voor de assistentes hebben we een gevarieerd bijscholingsprogramma samengesteld. We hopen u te mogen begroeoten tijdens de VS Academy. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer

Grasaren zijn nare kruipers

vs.grasaarHoog gras is voor honden heerlijk om doorheen te banjeren. Maar hoog, wild gras bevat grasaren en deze vervelende kruipers kunnen nare ontstekingen veroorzaken bij honden. Vanaf de maand juni tot en met de maand augustus is het risico het grootst, vooral voor rassen met middellange of lange haren. Er kunnen echter aren achterblijven in het gras die ook in de herfst en winter voor problemen zorgen. Controleer je hond na elke wandeling op plekken waar de grasaren zich graag hechten. Zo voorkom je veel narigheid.

Lees meer

Praktijk, adres en openingstijden

Adres:
Reutsedijk 8A
5264 PC Vught
Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden

Routebeschrijving

Praktijk, pand

Locatie Veterinaire Specialisten

Praktijk, lokatie