Reanimeren met Jerry the rescue critter

Jerry rescue Critter

Kent u Jerry al?  Critical Care Jerry is een dummy waarop eerste hulp aan honden kan worden geoefend. Deze dummy heeft onder meer een realistische luchtbijp en slokdarm met slokdarmklepje. Jerry wordt op de Universiteitskliniek voor Diergeneeskunde in Utrecht gebruikt voor reanimatieonderwijs. Jerry is wel een duur ras!  De dummy kost zo'n 3000 dollar. 

Lees meer

VS Academy Congres

Graag nodigen we je uit voor een interessante nascholingsdag waarbij alle specialismen in onze kliniek vertegenwoordigd zijn. Het VS Adacemy Congres vindt plaats op zaterdag 20 januari in hotel Van der Valk in Vught, op steenworp afstand van onze kliniek. Specialisten die aan onze kliniek verbonden zijn en collega's van de Universiteit van Utrecht, geven lezingen over de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. De lunch is een live cooking buffet. Aansluitend bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding door ons nieuwe dierenziekenhuis. Het congres wordt afgesloten met een borrel. 

Lees meer

Lezingen Lisette Overduin

ESAVS

Onze specialisten geven, naast hun werkzaamheden voor Veterinaire Specialisten, trainingen en  lezingen inLisette Overduin binnen- en buiteland. Zo geeft Lisette Overduin, specialist interne geneeskunde en mede-oprichter van Veterinaire Specialisten, in de periode van 13 tot 25 november een cursus voor de ESAVS in Utrecht. Daar komen 45 dierenartsen uit Europa en zelfs daarbuiten bekwamen in onderdelen van de interne geneeskunde om zo hun vak als dierenarts beter uit te kunnen oefenen.

Lees meer

Praktijk, adres en openingstijden

Adres:
Reutsedijk 8A
5264 PC Vught
Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden

Routebeschrijving

Praktijk, pand

Locatie Veterinaire Specialisten

Praktijk, lokatie