Tips voor honden en katten bij sneeuw en ijs

Honden en katten kunnen doorgaans prima tegen kou en vinden een wandeling door de sneeuw leuk en reuze spannend. Toch zijn er een aantal zaken waar je als eigenaar op moet letten.

Lees meer

Dag lieve Erna

Met groot verdriet moeten we u helaas mededelen dat Erna de Kok is overleden. Erna verzorgde al vanaf 1991 in onze praktijk de administratie en boekhouding en ze was daarmee één van de mensen die het langst aan Veterinaire Specialisten was verbonden.

Erna de KokErna had helaas al lange tijd te maken met de gevolgen van kanker, wat haar en haar man Louis door zware tijden heeft laten gaan. Maar uit die diepe dalen klom Erna met een bewonderenswaardige kracht toch steeds weer omhoog. Ze was dan tot onze verbazing al snel weer achter haar bureau te vinden om haar werkzaamheden voor de praktijk tot in de puntjes te regelen. Als ze onvoldoende kracht had om naar de praktijk te komen dan deed ze al het mogelijke van huis uit. Niets was haar te veel.Vanaf begin van deze week ging haar gezondheid ineens heel hard achteruit en afgelopen zaterdagavond is Erna overleden.

Erna, je was een bijzonder mens en we zullen je allemaal heel erg gaan missen en nooit vergeten. We wensen Louis en iedereen die je na was heel veel sterkte met dit grote verlies.

Vanwege het afscheid van Erna zullen we de komende week een dag gesloten zijn, daarvan houden we u nog op de hoogte. We hopen op uw begrip hiervoor.

Team Veterinaire Specialisten

Nascholing voor en door team Veterinaire Specialisten

logo academyHet geven en volgen van nascholing vinden we bij Veterinaire Specialisten een belangrijk onderdeel van ons vak. Daarom hebben we de VS Academy in het leven geroepen waar onze specialisten nascholing geven aan dierenartsen en assistenten.  Onze specialisten geven ook allemaal één dag in de week les op de faculteit diergeneeskunde van de Universiteit van Utrecht. En alle medewerkers van ons team volgen zelf ook nascholing in binnen -en buitenland. 

Lees meer

Praktijk, adres en openingstijden

Adres:
Reutseplein 3
5264 PN Vught
Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden en routebeschrijving

Praktijk, pand

Locatie Veterinaire Specialisten