Maatregelen i.v.m. uitbraak coronavirus

Lees meer informatie op onze homepage

Ceriel Maas

Ceriel Maas

Specialist Chirurgie en Orthopedie

Wie is uw behandelend specialist?

Ceriel Maas is dierenarts-specialist chirurgie en orthopedie. Hij is in 2000 afgestudeerd aan de universiteit in Utrecht met als differentiatierichting geneeskunde van gezelschapsdieren. Vervolgens heeft hij 2 jaar in een praktijk in Nederweert gewerkt en als docent anatomie aan de faculteit Diergeneeskunde.

In 2002 is hij begonnen aan zijn roulantschap bij de universiteitskliniek voor gezelschapsdieren en een jaar later is hij gestart aan zijn specialisatie chirurgie en orthopedie. In die periode heeft hij zijn universitaire onderwijsbevoegdheid behaald en is hij uitgeroepen tot juniordocent van het jaar. In 2008 is hij na een zware studieperiode geslaagd voor zijn europese examen en daarmee als Diplomate toegelaten tot het European College of Veterinary Surgeons.

Net als zijn collega’s draagt Ceriel het onderwijs en de opleiding van studenten diergeneeskunde en dierenartsen een warm hart toe. Hij geeft 1 dag per week les op de universiteit waar hij in de operatiekamer de nieuwe generatie dierenartsen en specialisten opleidt. Hij is een gepassioneerd docent en veel gevraagd spreker voor nascholingen, lezingen en symposia. Als commissielid van het ‘European Veterinary Conference Voorjaarsdagen’ is hij mede verantwoordelijk voor het wetenschappelijk programma voor gezelschapsdieren.

Binnen de kliniek richt Ceriel zich op alle facetten van de chirurgie en behandelt zowel patiënten met orthopedische problemen als dieren die ‘weke delen’ operaties nodig hebben. Uitgebreide aandacht en betrokkenheid voor eigenaar en dier staan bij hem hoog in het vaandel.

Praktijk, adres en openingstijden

Adres:
Reutsedijk 8A
5264 PC Vught
Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden

Routebeschrijving

Praktijk, pand

Locatie Veterinaire Specialisten