Maatregelen i.v.m. uitbraak coronavirus

Lees meer informatie op onze homepage

Sara Janssens

Specialist Chirurgie en Orthopedie

Sara is dierenarts-specialist chirurgie voor gezelschapsdieren. Ze studeerde af aan de Universiteit Gent in juli 2008 en werkte er nog 1 jaar op de afdeling medische beeldvorming van de huisdieren en orthopedie van de kleine huisdieren. Na twee jaar ervaring opgedaan te hebben in de praktijk startte ze haar specialistenopleiding aan de Universiteit Utrecht. In februari 2019 slaagde ze voor het examen en werd ze toegelaten als Diplomate van het European College of Veterinary Surgeons.

Naast chirurgie is ook onderwijs één van haar interesses. Zo staat ze dagelijks in voor de opleiding van studenten diergeneeskunde en specialisten in opleiding aan de Universiteit Utrecht. Ook maakt Sara deel uit van de wetenschappelijke commissie van het ‘European Veterinary Conference Voorjaarsdagen’. Mede hierdoor en ook door op regelmatige basis nascholingen te geven en te volgen heeft ze een groot internationaal netwerk van collega’s.

In de chirurgie focust ze zich voornamelijk op urologie, minimaal invasieve chirurgie, KNO en interventie ingrepen, maar ook orthopedische aandoeningen worden door haar behandeld.

Praktijk, adres en openingstijden

Adres:
Reutsedijk 8A
5264 PC Vught
Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden

Routebeschrijving

Praktijk, pand

Locatie Veterinaire Specialisten