Maatregelen i.v.m. uitbraak coronavirus

Lees meer informatie op onze homepage

Tarieven

Aangezien iedere patiënt een uniek individu is, bestaat er ook niet zoiets als een standaardbehandeling of ingreep.

Kosteninschatting
Wij zien de medische zorg voor uw huisdier als maatwerk en stemmen onderzoek en behandeling af op de behoefte van uw huisdier en u. Om die reden is het niet mogelijk om een kostenschattingen te geven voor de meeste behandelingen. Voor internistische patiënten kan op basis van beoordeling van de gegevens van uw dier vaak in eerste instantie wel een globale kostenschatting worden gegeven. Tijdens een consult kan de situatie van uw dier beter worden ingeschat en kan veelal direct een reële kostenschatting worden gegeven. 

Voor een indicatie van de behandelingskosten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, telefonisch (013-5285900) of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzekering
De kosten van een onderzoek of ingreep dienen bij het ophalen van uw huisdier wel meteen te worden voldaan. Indien uw huisdier verzekerd is bij Proteq worden rekeningen boven de €500,- direct doorgestuurd naar de verzekeringsmaatschappij. Bij andere verzekeringen dient u direct de rekening te voldoen en deze zelf in te dienen bij uw verzekeraar.

Praktijk, adres en openingstijden

Adres:
Reutsedijk 8A
5264 PC Vught
Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden en routebeschrijving

Praktijk, pand

Locatie Veterinaire Specialisten