Afspraak maken

Voor het maken van afspraken zijn wij van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar via
013 - 528 59 00.

Onderzoek en behandeling gebeurt op afspraak en na verwijzing door uw dierenarts.
 
Wij streven ernaar om uw dier zo efficiënt mogelijk te onderzoeken en te behandelen. Voor internistische patiënten ontvangen wij daarom graag eerst het dossier van uw dierenarts. Dit kan dan door de internist worden bekeken waarbij een inschatting wordt gemaakt van de benodigde/gewenste onderzoeken. Er wordt dan een afspraak met u gemaakt waarbij we proberen alle benodigde onderzoeken op 1 dag te plannen.

Operaties vinden plaats na onderzoek door de specialist. Er wordt daarom eerst een afspraak gemaakt voor een consult. Na dit consult wordt een afspraak gemaakt voor de operatie. Wij streven ernaar om patiënten poliklinisch te behandelen en opname zoveel mogelijk te vermijden.

Voor de röntgen-screeningsonderzoeken voor elleboog- en heupdysplasie en het onderzoek op patellaluxatie heeft u geen verwijzing nodig, wel dient u telefonisch een afspraak te maken.

Na onderzoek en behandeling krijgt de verwijzend dierenarts schriftelijk of telefonisch bericht.

Wij verzoeken u dringend een afspraak die u niet kunt nakomen uiterlijk 24 uur van te voren af te zeggen. In de opengevallen plaats kunnen wij dan een andere patiënt helpen.

Houdt u alstublieft rekening met files, vooral in de ochtendspits rond ’s Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. Wanneer u voor het eerst bij ons komt, neem dan wat extra tijd voor het ‘zoeken’ en probeer ongeveer 10 minuten vóór de afgesproken tijd aanwezig te zijn.
Laat u het ons alstublieft even weten als u ondanks de genomen maatregelen toch oponthoud heeft.

Contact en routebeschrijving

Praktijk, adres en openingstijden

Adres:
Reutseplein 3
5264 PN Vught
Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden en routebeschrijving

Praktijk, pand

Locatie Veterinaire Specialisten