Maatregelen i.v.m. uitbraak coronavirus

Lees meer informatie op onze homepage

Openingstijden

Veterinaire SpecialistenAdres:
Veterinaire Specialisten
Reutsedijk 8A
5264 PC Vught
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden:
Onze receptie is van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar voor uw vragen en voor het maken van afspraken. De praktijk is open van 8.30-17.00 uur.

Route
We merken dat sommige diereneigenaren moeite hebben om ons nieuwe adres aan de Reutsedijk in Vught te vinden. Ons dierenziekenhuis is gevestigd op Fort Isabella. Dit terrein was oorspronkelijk van defensie en is helemaal omgeven door hekken. Als u navigatie gebruikt, kunt u beter alleen Reutsedijk intoetsen, zonder het nummer te vermelden.

Er zijn twee toegangspoorten: de hoofdpoort en de zij-ingang. U kunt het best deze zij-ingang inrijden, dit is de eerste ingang die u tegenkomt als u via de Postweg de Reutsedijk oprijdt. Als u deze toegangspoort inrijdt en meteen rechtsaf slaat, dan bevindt zich 50 meter verderop aan de linkerkant Veterinaire Specialisten. Daar is ook parkeergelegenheid.

(Momenteel ziet u bij Google Maps nog ‘Meesterlijke worstenbroodjes’ vermeld staan bij ons pand, dat was de vorige huurder. De naam wordt nog aangepast, maar het blijkt niet zo makkelijk om een adreswijziging door te voeren bij Google).

 

U kunt ook gebruikmaken van ons inschrijfformulier.

Praktijk, adres en openingstijden

Adres:
Reutsedijk 8A
5264 PC Vught
Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden

Routebeschrijving

Praktijk, pand

Locatie Veterinaire Specialisten