Update: Maatregelen omtrent Corona virus met ingang van 25 februari 2022

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM omtrent de aanpak van het Coronavirus.

  • Het dragen van een mondkapje is vanaf 25 februari 2022 niet meer verplicht. De 1,5 meter maatregel blijven we, daar waar mogelijk handhaven, dit betekend dat u bij sommige onderzoeken niet aanwezig kunt zijn.
  • Wij staan nu 2 begeleiders per patiënt toe in de kliniek, komt u met meer mensen dan verzoeken we deze om buiten of in de auto te wachten. Een nagesprek kan in sommige gevallen buiten plaatsvinden, zodat er meer mensen mee kunnen luisteren.
  • Als u ziekteverschijnselen heeft (hoesten, niezen, verkouden, snotteren of koorts), verzoeken wij u dringend niet te komen en om de afspraak af te bellen. Wij brengen hiervoor geen kosten in rekening.
  • Vanzelfsprekend nemen we extra hygiëne maatregelen en geven nog geen hand. Extra ontsmettingsmiddelen zijn tevens aanwezig.
  • Het kan zijn dat we uw huisdier van u overnemen zodra deze onderzocht moet worden (zoals bij echo en röntgen onderzoeken), dit gebeurt in een groot deel van de gevallen zonder dat de eigenaar mee kan naar de behandelruimte. Ook wanneer uw huisdier onder narcose gebracht moet worden, of wakker wordt uit een narcose, kunt u hier niet bij zijn.
  • U krijgt het complete patiëntendossier van ons per mail. Voor vragen zijn we natuurlijk bereikbaar.
  • Te allen tijde behouden we ons als kliniek het recht toe om bij twijfel over uw en onze gezondheid een consult of behandeling te staken of te verplaatsen. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij u vragen toch om een mondkapje te dragen.
  • We vragen u om per pin te betalen, mocht u liever anders betalen dan horen we het graag.
  • Vanwege het vele aanbod van patiënten is de druk op onze dierenartsen en medewerkers nog steeds hoog, dat betekent dat u aan de balie, in de kliniek en aan de telefoon soms langer moet wachten dan u van ons gewend bent. Wij zijn ons er zeer bewust van dat deze extra maatregelen ook voor u en uw huisdier extra stress op kunnen leveren.

Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Voor vragen zijn we op maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar.

Voor meer informatie over onze praktijk verwijzen wij u ook graag naar onze website en Facebookpagina.

Coronamaatregelen

Praktijk, adres en openingstijden

Adres:
Reutseplein 3
5264 PN Vught
Telefoon: 013 - 528 59 00
Fax: 013 - 528 49 19

Openingstijden en routebeschrijving

Praktijk, pand

Locatie Veterinaire Specialisten